• Diner

  • VOORGERECHTEN

  • Breekbroodje

    Met kruidenboter en knoflooksaus
    4,50

  • Uiensoep

    Met gegratineerde kaas
    5,25

  • Tomatensoep

    Met verse room
    5,25

  • Seizoensoep

    5,75

  • Zalmtartaartje

    Tartaartje van lichtgerookte zalm | augurk | rode ui | kappertjes | crème fraiche
    8,50

  • Gamba's

    Gebakken in knoflookolie en geserveerd met knoflook- of cocktailsaus
    8,50

  • Salade Caprese

    Tomaat | mozzarella | parmaham | balsamico-dressing
    7,50

  • Gevulde Portobello

    Grote gebakken paddenstoel gevuld met geitenkaas | honing
    7,50

  • Kipspiesje teriyaki

    Mals kipspiesje op oriëntaalse wijze met lente ui | sesamzaadjes
    7,50

  • Carpaccio

    Dungesneden ossenhaas | truffelmayonaise | oude kaas | pijnboompitjes
    8,50

  • HOOFDGERECHTEN

  • Kogelbiefstuk

    Malse steak met naar keuze peper-, rode wijn- of champignonsaus
    17,-

  • Tournedos

    Biefstuk van de haas met naar keuze rode wijn- of pepersaus of gebakken champignons
    23,50 

  • Saté

    Varkenshaassaté | pindasaus
    16,-

  • Spareribs

    Bereid met onze huisgemaakte marinade 
    16,-

  • Kabeljauwfilet

    Mooi stukje witvis geserveerd met een tomaten-chutney
    16,50

  • Zalmfilet

    Prachtige zalmfilet van het landgoed van Doornik, op de huid gebakken 
    17,50

  • Vegetarisch gerecht

    Wisselend vegetarisch gerecht, de bediening verteld er graag meer over!

  • NAGERECHTEN

  • Crème brûlée

    Het welbekende Franse nagerecht met een laagje gekaramelliseerde basterdsuiker
    5,50

  • Dame Blanche

    Vanille-ijs | chocoladesaus | advocaat
    5,50

  • Luikse wafel

    Suikerwafel | warme kersen | vanille-ijs
    6,-

  • Cheesecake

    Met een crunchy bodem van koekjes en een zachte romige vulling
    6,-

  • Bastogne parfait

    Waanzinnig lekker met karamelsaus
    6,-

  • Koffie Het Zuiden

    Koffie met een likeurtje, een mini-toetje en slagroom
    5,50